Nivea : Color crystal gloss

8. července 2012 v 12:45 | Terr |  Recenze: Vlasová kosmetika
Tenhle výrobek mě stál 99 Korun.Uplně mě uchvátila ta vůně, ale o tom víc dole v článku...
 

Yves Rocher-Arnica (SOS čisté ruce)

8. července 2012 v 12:39 | Terr |  Recenze: Nehtová kosmetika + péče o ruce
Tenhle gel mě stál kolem 90 Korun. Koupě se určitě vyplatí.Je to takový gel na umytí rukou bez vdy a mýdla.

Got2b: Guardian angel (černý)

12. dubna 2012 v 14:53 | Terr |  Recenze: Vlasová kosmetika
Tento sprej na ochranu používám teďkon. Stál mě asi 140 Kč.
Tento produkt doporučuji.
 


Soyss: Heat protect sprej

12. dubna 2012 v 14:47 | Terr
Tento sprej jsem koupila mylsím za 120 Kč a vydržel mi poměrně dlouho ( cca 7 měsíců).

Yves Rocher: Sprchový gel

12. dubna 2012 v 14:32 | Terr |  Recenze: Tělová kosmetika
Celý název je: Sprchový gel Ylang Ylang z Komorských ostrovů.
Koupila jsem ho myslím za 79 Kč.

Yves Rocher: Tekuté mýdlo na ruce

12. dubna 2012 v 14:25 | Terr |  Recenze: Nehtová kosmetika + péče o ruce
Celý název je: Tekuté mýdlo na ruce Ylang Ylong z Komorských ostrovů.
Zas jeden výrobek od Yves Rocher. :) Koupila sem ho myslím za 129 Kč.



Playboy Play it rock : Deodorant a voňavka

9. dubna 2012 v 13:05 | Terr |  Recenze: Deodoranty a voňavky
Sadu od Playboy Plat it rock sem dostala k Vánocům, ale na internetu sem našla, že se cena pohybuje kolem 250 Kč.
Takže je to docela dobrá cena.

Garnier: Odličovací mléko

8. dubna 2012 v 20:24 | Terr
Tohle odličovací mléko má i moje kamarádka a na její doporučení jsem ho zakoupila.Stálo myslím 99 Kč.
Určitě ho doporučuji zakoupit.


Z-trade: Barevný sprej na vlasy

8. dubna 2012 v 20:14 | Terr |  Recenze: Vlasová kosmetika
Jde o sprej,který vám krátkodobě změní barvu vlasů. Sprej sem koupila v papírnictví a moc si nevzpomínám kolik sem za něj zaplatila, ale myslím že to bylo kolem 70 Kč.

All about body: Odlakovač na nehty

8. dubna 2012 v 20:01 | Terr |  Recenze: Nehtová kosmetika + péče o ruce
Jde o odlakovač,který mi koupila mamka, takže nevík odkud je a kolik stojí, za to se omlouvám. Plačící
Ale jde o dobrý odlakovač, tak kdybyste někdo věděli odkud je, tak prosím napište do komentářů. Usmívající se


Kam dál